fbpx

Praktisk info til lejere

Er du interesseret i at leje?

Inden længe starter udlejningen af de første lejeboliger på Fuglsang Allé!

Vi udlejer vores boliger efter først-til-mølle-princippet. Kontakt vores udlejningsansvarlige på mail eller telefon. Han sørger for at guide dig igennem det videre forløb, tilsende dig lejekontrakt og besvare de spørgsmål, der måtte opstå.

Godt at vide, når du lejer en bolig hos os

Depositum

Ved indflytning betales et depositum, der svarer til 3 måneders husleje og derudover 1 måneds leje i forudbetalt husleje. Det dækker den sidste måned, du bor i boligen.

 

Nøgleoverdragelse

Sammen med udlejeren vil der blive lavet en gennemgang af boligen – et flyttesyn. Du vil i samme anledning få overdraget nøglerne.

 

Fejl og mangler

Fejl og mangler skal registreres hos os senest 14 dage efter overtagelsesdato.

 

Husorden

I lejeboliger udarbejdes der en husorden, som er fælles for alle i ejendommen – både beboere og deres gæster. Formålet er at passe på ejendommen, de fælles arealer og at skabe god orden mellem lejerne.

 

Husdyr

Har du en hund, kat eller andre mindre husdyr, så har du mulighed for at søge om tilladelse dertil. Dyret må ikke være til gene for de andre beboere, og der kan evt. forventes ekstra omkostninger ved udflytning pga. ekstra slitage.

Kim Krogh

Kontakt vores udlejningsansvarlige

 

Kim Krogh

Tlf: 27845874
E-mail: kik@finkejendomme.dk

Vil du holdes opdateret?

Tilmeld dig Fuglsang Allés nyhedsmail for at modtage de nyeste informationer om projektet, byggeriets fremgang, og vær først til at få besked om nye salgs- og lejemuligheder.

Du er nu tilmeldt nyhedsmailen. Vi glæder os til at holde dig opdateret