fbpx

Påske event

Påske event
Fredag 22. marts kl. 14-16

Vi inviterer alle interesserede til et festlig påskeevent på byggepladsen,
hvor du kan opleve byggeriet og høre mere om projektet.

Foråret spirer, og det samme gør byggeriet på Fuglsang Allé. Kom og se projektet tage form – vi byder på en forfriskning og en snak om faciliteterne og boligerne til salg og leje.

Overvejer du om Fuglsang Allé måske er stedet for dig, så er dette en oplagt mulighed for at høre mere og få svar på de spørgsmål du eventuelt måtte sidde med.
Og har du allerede købt eller lejet din kommende bolig på Fuglsang Allé, så håber vi, du også vil kigge forbi – hvem ved, måske møder du din kommende nabo.

Vi byder på en forfriskende påskebryg eller en varm kop kaffe. Det er muligt at komme indenfor i en lejlighed under opførelse og opleve udsigten og få en fornemmelse af, hvordan det er at bo i hjertet af naturen.

Gå en rundtur på byggepladsen og få en fornemmelse af hvor de enkelte boligtårne er placeret i forhold til hinanden. Vi har lagt små påskeoverraskelser undervejs. Ta’ meget gerne børn og børnebørn med.

Vores egen boligrådgiver Kim Krogh og mæglerne fra Danbolig Herning er til stede hele eftermiddagen og står klar til en snak.

Dette er din chance for at opdage, hvad Fuglsang Allé har at tilbyde. Hvis du drømmer om at bo midt i naturen, men stadig tæt på byen og ser fordelen ved gode fællesfaciliteter, er dette et måske stedet for dig.

 

Det kræver ingen tilmelding – du skal bare møde op…

Besøg også vores showroom ved promenaden, hvor du bla. kan se mulighederne for materialevalg i ejerlejlighederne.

showroom på Fuglsang Alle
udsigt over FuglsangSø hvor vi holder åben grund

FIND VEJ

Vi holder PÅSKE EVENTET på byggepladsen for enden af Fuglsang Allé 91 ved Fuglsang Sø i Herning.

Parkering kan foregå på byggepladsen for enden af vejen.

Hold dig opdateret

Er du nysgerrig på projektet, og vil du gerne holdes opdateret med løbende nyheder, så tilmeld dig vores nyhedsmail.

Her vil vi dele seneste nyt om projektet og byggeriet.

 

Navn(Required)

Vil du holdes opdateret?

Tilmeld dig Fuglsang Allés nyhedsmail for at modtage de nyeste informationer om projektet, byggeriets fremgang, og vær først til at få besked om nye salgs- og lejemuligheder.

Du er nu tilmeldt nyhedsmailen. Vi glæder os til at holde dig opdateret